Servicii complete de psihologie, psihoterapie si consiliere, masaj si tratamente corporale, pachete corp-minte-suflet - BodyMind House - Psihoterapie si Masaj in Bucuresti

 

0734 873 925

PSIHOTERAPIE SI CONSILIERE

Programari consultatii

0724 531 332

MASAJ SI TERAPII CORPORALE


Cum putem utiliza simtul mirosului si pentru a lucra cu subconstientul

De ce iubim atat de mult uleiurile esentiale? Din mai multe motive, unul dintre ele fiind legatura dintre miros si subconstient. Sa va povestesc cateva lucruri mai putin comune despre uleiurile esentiale!

STIATI CA:
Aromaterapia este un instrument eficient pentru cresterea concentrarii si a claritatii, stimularea memorarii, stimularea proceselor de gandire logica, imbunatatirea comunicarii, stimularea productivitatii muncii si a invatarii? (Spre exemplu, acest lucru era bine cunoscut in perioada antica - in Grecia antica elevii purtau coronite de rozmarin pe cap pentru a avea o memorie mai buna.) Uleiuri recomandate: amestecul InTune de la doTerra (special pentru concentrare!!), rozmarin, menta, portocal, eucalipt, lamaie, lavanda. 
Exista companii care difuzeaza in spatiile de birouri uleiuri esentiale pentru cresterea productivitatii muncii si diminuarea nivelului de stres? Exista unitati de invatamant care difuzeaza in clase uleiuri pentru concentrare si memorare? O idee minunata pentru gradinite si scoli, si bineinteles pentru spatiul de invatare de acasa!
Aromatizarea incaperilor creste vanzarile cu 10%-15%? Stiati ca cca 80% dintre cumparatori se conduc subconstient dupa mirosuri si ca mirosul are un rol mai important in decizia de cumparare decat aspectul, culoarea, forma si scopul produsului? E un lucru stiut de brandurile cunoscute si de marile magazine. Stiati ca exista anumite arome care "vand" cel mai bine articole de imbracaminte, incaltaminte, hrana, vacante sau care vand in perioada sarbatorilor de iarna etc.? Folosind proprietatea uleiurilor de a stimula anumite emotii, putem schimba stari si putem crea experiente placute pentru clientii nostri in spatiile de asteptare, in magazine, in spatii comerciale etc. Nu ezitati sa difuzati uleiuri esentiale in spatiul unde lucrati, respectiv in spatiile unde vin clientii!
Puteti crea o impresie placuta folosind pe post de parfum cateva picaturi de uleiuri esentiale? Sau ca puteti folosi uleiul esential pentru imbunatatirea comunicarii sau in negocierile dificile? 
Senzitivitatea la mirosuri se educa? Copiii care invata mirosurile de baza, se vor bucura sa le recunoasca usor apoi oriunde. Mai mult, isi dezvolta un simt care ii va sluji toata viata, se deschid catre lumea mirosurilor, vor fi atenti la mirosurile din natura, vor percepe mai multe nuante de miros decat altii.
Se creaza conditionari (ancore olfactive) cu ajutorul uleiurilor esentiale, gen efectul lui Pavlov? Acest lucru se petrece cel mai adesea in mod inconstient (un miros care trezeste amintiri), insa poate fi folosit si constient, spre exemplu: un miros folosit in invatare, ajuta sa fie accesate mai multe dintre cunostintele asimilate, daca e mirosit la examen. Sau "mirosul brandului X". Sau, alta ancora olfactiva, parfumul pe care ea il purta in perioada cand s-au indragostit, are sansa sa retrezeasca din sentimentele lui mai tarziu. 

Cateva idei, putem sa ne facem viata mai frumoasa cu ajutorul uleiurilor esentiale!

Pentru mai multe informatii despre uleiurile esentiale, va raspundem cu drag la adresa de e-mail contact@bodymindhouse.ro sau telefon 0734.873.925, sau la cabinetul nostru situat in Bucuresti, B-dul Unirii nr. 47, Bloc E3A2, Sc. 1, Et. 4, Ap. 14, unde puteti testa uleiurile DoTerra si puteti solicita o consultatie de specialitate. 


← Inapoi la lista de articole

Programari Masaj si Tratamente corporale

Corpul tau se va simti in al noualea cer

0724 531 332

Programari Psihoterapie si consiliere

Schimbari pozitive in viata ta

0734 873 925