Servicii complete de psihologie, psihoterapie si consiliere, masaj si tratamente corporale, pachete corp-minte-suflet - BodyMind House - Psihoterapie si Masaj in Bucuresti

 

0734 873 925

PSIHOTERAPIE SI CONSILIERE

Programari consultatii

0724 531 332

MASAJ SI TERAPII CORPORALE


Frecventa starii de sanatate si frecventa uleiurilor esentiale

In 1992 a fost construit primul aparat care masoara frecventa corpului uman. Au fost facute numeroase masuratori pe persoane avand stari diferite, conditii de sanatate diferite, in prezenta sau absenta bolilor. S-a constatat ca frecventa medie a unui organism sanatos este intre 62 - 68 MHz. Fiecare organ intern are vibratia lui proprie. Cand frecventa vibrationala scade (datorita emotiilor noastre, stresului la care ne expunem, privarii de odihna, alimentatiei, factorilor de mediu etc.), este afectat sistemul imunitar si se deschide poarta catre imbolnavire.

Uleiurile esentiale pure (a caror frecventa inalta o depaseste spre exemplu pe cea a cruditatilor), ridica frecventa organismului, ajutandu-l sa se vindece. Cei care utilizati de ceva timp uleiurile esentiale, ati experimentat probabil stari noi, poate chiar schimbari la nivelul preferintelor, comportamentului, atitudinii, predispozitiilor.

Cateva exemple de frecvente vibrationale ale uleiurilor esentiale:
- Menta 78 MHz
- Santal 96 MHz
- Melissa 102 MHz
- Lavanda 118 MHZ
- Tamaie 147 MHz
- Helichrysum 181 MHz
- Trandafir - Rosa Damascena 322 MHz (cea mai inalta frecventa masurata la un ulei esential).

Fiecare ulei esential are mai multi compusi, care lucreaza simultan asupra mai multor zone din organism. In functie de modalitatea de aplicare a uleiurilor esentiale, putem canaliza aportul lor prioritar catre anumite zone:
- Folosirea AROMATICA (uleiul se pune in palme si se fac cateva inhalatii sau inhalatii direct din sticluta) - cea mai rapida modalitate de a accesa centrul emotiilor de la nivelul creierului, de a elibera emotiile negative, de a accesa si consolida trairi noi, sanatoase, pozitive.
- Utilizarea INTERNA a uleiurilor esentiale sustine curatarea mediului intern, hranirea celulelor, eliberarea toxinelor, dezvoltarea de reactii chimice sanatoase in organism. Un mediu intern mai curat face ca emotiile sa fie recunoscute si procesate / eliberate mai usor. 
- Folosirea TOPICA, locala - excelenta atunci cand e nevoie ca o anumita zona inflamata sa fie ajutata prioritar. De asemenea, prin piele uleiurile sunt absorbite in sange si limfa si astfel sunt transportate catre toate celulele corpului. La copii cea mai buna modalitate de aplicare a uleiului esential este pe talpi, diluat in ulei baza.

 

Pentru mai multe informatii despre uleiurile esentiale, va raspundem cu drag la adresa de e-mail contact@bodymindhouse.ro sau telefon 0734.873.925, sau la cabinetul nostru situat in Bucuresti, B-dul Unirii nr. 47, Bloc E3A2, Sc. 1, Et. 4, Ap. 14, unde puteti testa uleiurile DoTerra si puteti solicita o consultatie de specialitate. 

 


← Inapoi la lista de articole

Programari Masaj si Tratamente corporale

Corpul tau se va simti in al noualea cer

0724 531 332

Programari Psihoterapie si consiliere

Schimbari pozitive in viata ta

0734 873 925