Servicii complete de psihologie, psihoterapie si consiliere, masaj si tratamente corporale, pachete corp-minte-suflet - BodyMind House - Psihoterapie si Masaj in Bucuresti

 

0734 873 925

PSIHOTERAPIE SI CONSILIERE

Programari consultatii

0724 531 332

MASAJ SI TERAPII CORPORALE


Introspectie de final de an cu uleiuri esentiale

 

Pe masura ce ne apropiem de finalul anului, calendarul ne invita la introspectie. Vine momentul sa reflectam la perioada care a trecut si la cea care sta in fata noastra. Pentru multi oameni, inclusiv pentru mine, anul 2018 a fost un an cu multa munca si cu provocari, dar totodata un an de mare crestere si dezvoltare, de care imi voi aminti mult timp.

Sa onoram lucrurile prin care am trecut in 2018, lectiile pentru suflet si oportunitatile de invatare! Sa multumim pentru ceea ce avem acum in viata noastra! Sa multumim oamenilor care au venit spre noi in 2018, dar si celor care au plecat din viata noastra! Sa eliberam vechiul care nu ne mai serveste!

Avem asta seara o Luna Plina care sa ne lumineze drumul, iar noaptea care a trecut a fost noaptea Solstitiului de iarna – momente bune pentru introspectie.

De 6-7 ani am inceput sa scriu in preajma zilelor magnetice de Luna Noua si a celor de Luna Plina, ca si inainte de finalul anului. Acum, de fiecare data cand scriu folosesc puterea uleiurilor esentiale de a inalta nivelul de constiinta. Teancurile mele de coli scrise s-au transformat in realitatea pe care o traiesc azi.

Recomand frecvent si pacientilor scrisul de mana ca metoda terapeutica, pentru ca incetineste ritmul si ofera experienta unei conectari cu zona subconstienta. Practica momentelor de introspectie si scriere, dezvolta, printre altele, conectarea cu sufletul, claritatea si abilitatea mintii de a rezolva problemele, creativitatea, ca si capacitatea de materializare a intentiilor. E un act pe cat de simplu, pe atat de efficient, care merita introdus in rutina de dezvoltare emotionala si spirituala!

De unde sa incepi?

Ai nevoie de un loc in care sa te poti relaxa si de un timp cu tine, timp in care sa stii ca nu vei fi deranjat de alte solicitari. Aprinde o lumanare, creaza un spatiu sacru. Alege unul dintre uleiurile care sustin introspectia si meditatia (Tamaie, Santal, Vetiver, Melissa, Trandafir, Iasomie). Tine sticluta de ulei langa tine si inhaleaza in timp ce scrii. Contempla lucrurile care au aparut in viata ta in 2018. Care a fost cea mai mare surpriza? Care a fost cea mai mare lectie? Daca au fost experiente pe care le-ai simtit ca adevarate provocari, esti capabil sa observi darul pe care aceste experiente ti l-au adus? Care sunt oamenii care te-au sprijinit in acest an? Inhaleaza din sticluta si roaga uleiul sa iti ghideze sufletul in stabilirea unor noi intentii pentru anul care vine. Scrie la inceputul listei tale “Ma deschid catre:”…

Fie ca intotdeauna sa avem incredere in lumina din sufletul nostru!

 

--------------

Monica Bors

Psiholog, Psihoterapeut @BodyMind House

 

*** Daca esti interesat de beneficiile psihoemotionale ale uleiurilor esentiale, poti citi articolele Monicai si pe Facebook, in grupul "Aromaterapie pentru fiecare".

*** Pentru a programa o Consultatie personala de PsihoAromaterapie, suna la 0734 873 925. 

*** Pentru a programa un ritual de masaj corporal aromaterapeutic by Vio Neagu, suna la 0724 531 332.


← Inapoi la lista de articole

Programari Masaj si Tratamente corporale

Corpul tau se va simti in al noualea cer

0724 531 332

Programari Psihoterapie si consiliere

Schimbari pozitive in viata ta

0734 873 925