Servicii complete de psihologie, psihoterapie si consiliere, masaj si tratamente corporale, pachete corp-minte-suflet - BodyMind House - Psihoterapie si Masaj in Bucuresti

 

0734 873 925

PSIHOTERAPIE SI CONSILIERE

Programari consultatii

0724 531 332

MASAJ SI TERAPII CORPORALE


Sprijin aromaterapeutic pentru curaj si motivatie: MOTIVATE

 

 

MOTIVATE e primul ulei emotional doTerra pe care l-am folosit, lui ii datorez o parte din curajul de a face schimbari mari in viata mea. Tot datorita lui am descoperit trusa emotionala si legatura dintre aromaterapie si profesia mea, ceea ulterior m-a condus catre a invata mai serios psihoaromaterapie. Are un loc special in inima mea, asa ca este primul ulei emotional despre care o sa povestesc.

Eu m-am indragostit de mirosul lui primavara trecuta si l-am folosit pe post de parfum zilnic vreo luna. Nu m-am asteptat la ceea ce a urmat. Dupa un timp m-am trezit cu schimbari destul de vizibile de atitudine, cu un curaj de a-mi asuma riscuri (mai mari), care trecea lejer peste precautiile care ma franau inainte. Dupa acea luna am facut schimbari mari, iar printre ele, ceea ce amanam de muuuult timp - am renuntat la jobul pe care il aveam in paralel cu cabinetul si am ramas 100% cu practica privata de cabinet.

Am lucrat cu Motivate si in cabinet. Este un ulei fresh, care energizeaza, da curaj, incredere, imputericeste, ne ajuta sa trecem mai repede la actiune. A adus de fiecare data schimbari mari, unele chiar incredibile si pentru mine.

BENEFICII:


← Inapoi la lista de articole

Programari Masaj si Tratamente corporale

Corpul tau se va simti in al noualea cer

0724 531 332

Programari Psihoterapie si consiliere

Schimbari pozitive in viata ta

0734 873 925