Servicii complete de psihologie, psihoterapie si consiliere, masaj si tratamente corporale, pachete corp-minte-suflet - BodyMind House - Psihoterapie si Masaj in Bucuresti

 

0734 873 925

PSIHOTERAPIE SI CONSILIERE

Programari consultatii

0724 531 332

MASAJ SI TERAPII CORPORALE


Uleiul esential de Ylang Ylang, uleiul copilului interior si al deschiderii inimii

Un punct de vedere mai putin cunoscut si vehiculat despre uleiul esential de YLANG YLANG:

In urma unor trairi personale pe care le-am avut ca urmare a utilizarii uleiului de Ylang Ylang (o sa povestesc despre asta cu o alta ocazie), am devenit curioasa sa aflu mai multe despre actiunea lui psihoemotionala. Marturisesc ca datorita profesiei si modului meu de a vedea lumea, cand vine vorba despre uleiuri esentiale, curiozitatea, motivatia si interesul meu principal sunt legate de actiunea psihoemotionala a uleiurilor. Ylang Ylang este al 2-lea ulei care mi-a declansat anul acesta o cautare destul de intensa. Am ajuns astfel sa gasesc o corespondenta intre uleiurile esentiale si harta sufletului din cheile genelor - vindecarea copilului interior, deschiderea inimii si ranile sufletului.

Harta sufletului din cheile genelor se realizeaza pe baza datei si locului nasterii, ca si astrograma natala. Unul dintre elementele importante ale hartii este sfera SQ - dezvoltarea persoanei in perioada 0-7 ani. In evolutia fiecaruia, cei "7 ani de acasa" sunt de o importanta deosebita, sunt temelia dezvoltarii emotionale. Aici gasim de regula originea problemelor noastre din relatii si sursa dezechilibrelor emotionale. Este perioada dominata de relatia cu fiinta primordiala - mama. A fost mama disponibila fizic si emotional?, a oferit un mediu securizant emotional?, a oferit sustinere potrivita copilului ca sa isi dezvolte autonomia?, si-a indeplinit mama rolul nutritiv sau era preocupata, framantata de diferite aspecte care blocau functia nutritiva? etc. Zona SQ, diferita in fiecare harta personala, arata modul cum ne-am dezvoltat emotional in primii 7ani. Este zona vindecarii emotionale profunde, zona vindecarii copilului interior sau zona deschiderii inimii, iar Ylang Ylang vine cu un sprijin minunat in "incalzirea" si vindecarea acestei zone.

Cateva dintre beneficiile uleiului esential Ylang Ylang:
- Ne reconecteaza cu copilul nostru interior, cu inocenta, puritatea, intuitia si naturaletea lui, ne ajuta sa accesam glasul inimii, intuitia inimii.
- Reduce tensiunea emotionala, este un remediu important in eliberarea si vindecarea traumelor emotionale.
- Remediu pentru eliberarea emotiilor stocate, cum ar fi nervozitatea, tristetea, supararea. Emotiile care au fost incapsulate inauntru sunt aduse la suprafata si eliberate, cu ajutorul uleiului Ylang Ylang, sustinand vindecarea emotionala si "hranirea" inimii in timpul acestui proces.
- Genereaza sentimente de dragoste, fericire, incredere, calm, bucurie de a trai.
- Ofera sprijin in deschiderea inimii si in retrezirea emotiilor frumoase - iubire, generozitate, sprijin.
- Ofera un suport foarte bun in transe cu regresii de varsta, precum si in alte metode emotionale de vindecare. 
- Inlatura starile asteno-depresive, senzatia de neincredere, complexele.
- Lucreaza asupra urmatoarelor emotii: suparare, stres, ingrijorare, tristete, trauma, pierderea persoanei iubite, deconectare de la copilul interior.

Raman datoare sa povestesc cu alta ocazie despre experientele personale cu Ylang Ylang si despre corespondenta uleiuri - rani emotionale. 
Va invit sa va incalziti inima si sa vedeti si mai mult din frumusetea vietii, cu ajutorul uleiului Ylang Ylang! <3

cu drag, Monica Bors - psiholog, psihoterapeut


← Inapoi la lista de articole

Programari Masaj si Tratamente corporale

Corpul tau se va simti in al noualea cer

0724 531 332

Programari Psihoterapie si consiliere

Schimbari pozitive in viata ta

0734 873 925