Servicii complete de psihologie, psihoterapie si consiliere, masaj si tratamente corporale, pachete corp-minte-suflet - BodyMind House - Psihoterapie si Masaj in Bucuresti

 

0734 873 925

PSIHOTERAPIE SI CONSILIERE

Programari consultatii

0724 531 332

MASAJ SI TERAPII CORPORALE


Cheile genelor

Fiecare fiinta umana se naste cu o geometrie unica, inscrisa in propriul ADN. Stiinta Cheilor Genelor determina aceasta geometrie in functie de momentul si locul nasterii, rezultand harta sufletului.

Harta sufletului arata cine esti, cum functionezi si care este scopul vietii tale, fiind un instrument deosebit de util oricui doreste sa se inteleaga si sa isi accelereze ritmul dezvoltarii. Reprezentand un puternic instrument de cunoastere a propriei persoane, profilul arata in profunzime si cu mare acuratete cum iti inchizi inima, cum raspunzi emotional la realitatea din jur si care sunt mecanismele de aparare pe care mintea ta le foloseste pentru a evita durerea.

Interpretarea profilului personal HARTA SUFLETULUI din cheile genelor

Fiecare fiinta umana se naste cu o geometrie unica, inscrisa in propriul AND. Stiinta Cheilor Genelor determina aceasta geometrie in functie de momentul si locul nasterii, rezultand o harta personala a sufletului, care ne pune fata in fata cu noi insine si care permite decriptarea destinului individual.

Harta sufletului din cheile genelor (profilul hologenetic) arata cine esti, cum functionezi si de ce esti aici, fiind un instrument deosebit de util oricui doreste sa se inteleaga si sa isi accelereze ritmul dezvoltarii. Reprezentand un puternic instrument de cunoastere a propriei persoane, profilul arata in profunzime si cu mare acuratete cum iti inchizi inima, cum raspunzi emotional la realitatea din jur si care sunt trucurile pe care mintea ta le foloseste pentru a evita durerea.

Harta sufletului spune o poveste fascinanta, profund personala, povestea ta despre calatoria in aceasta viata. Poti vedea si recunoaste cu claritate darurile cu care ai fost inzestrat, dar si modul cum te simti si cum arata viata ta in momentele cand ratacesti calea si te abati de la esenta ta, straduindu-te sa fii ceea ce nu esti.

Povestea incepe sa se astearna din momentul cand, sosind pe lume, ai venit sa manifesti si sa pui in slujba omenirii ceva ce nu a mai fost exprimat pana acum, esenta a ceea ce esti. Apoi, in copilaria timpurie, in primii 7 ani de viata, se contureaza baza identitatii tale si se structureaza tiparele care iti hranesc sau, dimpotriva, iti submineaza stima de sine. Mai tarziu, in urmatoarele doua etape de dezvoltare, apar si se formeaza mecanismele primare de aparare emotionala si cele de aparare mentala, care se consolideaza si ne slujesc pe tot parcursul vietii, de cele mai multe ori limitandu-ne si indepartandu-ne de adevarata noastra natura.

Astfel, dand deoparte straturi intregi de conditionari, deschidem calea catre vindecarea profunda si deschiderea inimii noastre. In adancul nostru, blocate sub forma starilor de constiinta ale Umbrei, ascunse sub tiparele de aparare emotionala si mentala, exista cantitati enorme de Lumina care asteapta sa fie eliberate.

Prin interpretarea hartii sufletului poti explora:

  • Care este geniul tau unic si cum poti transforma starile de disconfort si deconectare, care te impiedica sa te manifesti la cel mai inalt potential.
  • Care sunt tiparele de aparare emotionala si mentala, structurate si imprimate in interiorul tau pe masura ce treci de la copilarie la maturitate si cum poti depasi aceste blocaje, in scopul de a-ti redeschide inima.
  • Care sunt tiparele tale de functionare relationara.
  • Cum poti atrage un partener potrivit, cum poti alchimiza calitatea relatiei de cuplu, respectiv cum poti obtine mai multa satisfactie din relatiile apropiate.

Pentru programarea unei consultatii, va rog sa ne furnizati urmatoarele informatii: data, ora si locul nasterii.

Durata consultaţiei este de 90 – 120 de minute.

 

Programari Masaj si Tratamente corporale

Corpul tau se va simti in al noualea cer

0724 531 332

Programari Psihoterapie si consiliere

Schimbari pozitive in viata ta

0734 873 925