Servicii complete de psihologie, psihoterapie si consiliere, masaj si tratamente corporale, pachete corp-minte-suflet - BodyMind House - Psihoterapie si Masaj in Bucuresti

 

0734 873 925

PSIHOTERAPIE SI CONSILIERE

Programari consultatii

0724 531 332

MASAJ SI TERAPII CORPORALE


Monica Bors

Monica este Psiholog si Psihoterapeut in Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, membra a Colegiului Psihologilor din România, a Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana, precum si a Federatiei Romane de Psihoterapie.

In primii ani ai parcursului sau profesional, Monica a lucrat in departamentul financiar al unei companii multinationale, primele sale studii universitare fiind in domeniul economic. In anul 2003 ea a decis sa faca o schimbare in cariera si sa urmeze a doua facultate, Psihologia, avand dorinta de a se dezvolta, de a intelege mai bine universul uman si de a contribui printr-o activitate care sa sustina oamenii sa se echilibreze, sa se dezvolte emotional si sa traiasca  vieti pline de sens.

Monica a obtinut dreptul de practica independenta ca psihoterapeut in Hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană, iar ulterior a urmat diferite stagii de formare profesionala prin care și-a completat competentele psihoterapeutice. Printre acestea:

  • Tratamentul anxietatii si depresiei
  • Managementul stresului si durerii prin hipnoza clinica ericksoniana (Prof. Dr. Peter Hawkins)
  • Terapie de cuplu si terapia tulburarilor de dinamica sexuala
  • Tehnici de psihoterapie corporală
  • Evaluare si expertiza clinica pentru copilul abuzat / neglijat si in situatii de divort
  • Psihoterapia traumei
  • NLP Practitioner si NLP Master
  • OFT (tehnică de relaxare a sistemului nervos)
  • Cheile Genelor
  • Specializari conexe: Consilier dezvoltare personala, Consilier vocational, Formator

In ultimii 10 ani activitatea ei este legata de oameni, de domeniul resurselor umane si de practica privata ca psiholog si psihoterapeut.

Din anul 2009 Monica practica psihoterapia in propriul cabinet, unde a lucrat cu persoane din toate categoriile de varsta. Monica ofera consiliere psihologica, psihoterapie individuala sau de cuplu, precum si psihoterapie pentru copii si suport psihoterapeutic pentru parinti.

„Ceea ce ma ghideaza in activitatea mea psihoterapeutica este dorinta de a contribui la vindecarea emotionala la nivel profund a persoanelor cu care lucrez. Vindecarea emotionala inseamna mai mult decat a ajuta mintea unei persoane sa faca un declic si sa isi explice ce i-a produs suferinta si care este modul corect de raportare si de intelegere a unei situatii. Pentru a facilita vindecarea emotionala, este nevoie sa lucrezi la un nivel mai profund, cu tiparele mintii subconstiente, cu traumele si tensiunile inmagazinate in corp si sa oferi sprijin sistemului nervos sa se reechilibreze. Acest obiectiv, de a facilita vindecarea emotionala, mi-a largit in timp perspectiva de la psihoterapia de tip verbal spre psihoterapia de tip somatic si m-a ajutat sa inteleg la un alt nivel relatia psihoterapeutica, sa construiesc acel spatiu cald si securizant de care este nevoie in vindecare, si sa manifest mai multa delicatete si respect pentru unicitatea si ritmul fiecarei persoane. ” (Monica Bors)

 

Motto personal:

"Poate că dragostea este felul meu de a te ghida încet, înapoi către tine. Nu către cel care aș vrea eu să fii, ci către cel care ești cu adevărat." (Antoine de Saint-Exupery)

Programari Masaj si Tratamente corporale

Corpul tau se va simti in al noualea cer

0724 531 332

Programari Psihoterapie si consiliere

Schimbari pozitive in viata ta

0734 873 925