Servicii complete de psihologie, psihoterapie si consiliere, masaj si tratamente corporale, pachete corp-minte-suflet - BodyMind House - Psihoterapie si Masaj in Bucuresti

 

0734 873 925

PSIHOTERAPIE SI CONSILIERE

Programari consultatii

0724 531 332

MASAJ SI TERAPII CORPORALE


Despre noi

BodyMind House este un centru de terapii pentru tratamentul si reechilibrarea trup – minte – suflet

La baza abordarii noastre terapeutice sta conceptul de "bodymind", conform caruia corpul, mintea, emotiile si spiritul se influenteaza reciproc si sunt interconectate dinamic (concept dezvoltat de catre Jack Painter Ph.D. in anii '60). Astfel, nu putem vindeca corpul, fara sa echilibram si planul psiho-emotional.

Obiectivul centrului BodyMind House este acela de a sprijini fiecare pacient in procesul de regasire si mentinere a starii de sanatate si a starii de bine la nivel fizic, emotional si mental.

Procedurile noastre terapeutice integreaza metode si tehnici care isi au originea in diferite ramuri terapeutice: psihoterapie, hipnoza, terapiile corporale, tehnicile de relaxare, tehnicile de masaj terapeutic si de relaxare a sistemului nervos, meloterapie, aromoterapie, cromoterapie, tehnici energetice, diferite tehnici traditionale.

Am adus sub acelasi acoperis terapeuti cu specializari complementare si am combinat in pachetele noastre de tratament tehnicile psiho-emotionale cu terapiile centrate pe corp si cu tehnicile mindfulness, pentru a lucra atat asupra simptomelor, cat si asupa cauzelor de natura psiho-emotionala. Astfel, serviciile BodyMind House de preventie si tratament se adreseaza fiintei umane ca intreg si trateaza simultan planurile emotional, fizic, psihic si energetic.

Centrul BodyMind House ofera

Programe de tratament 3600 pentru controlul greutatii, controlul stresului, precum si pentru reechilibrare psihosomatica. In cadrul acestor programe terapeutii lucreaza in echipa, se lucreaza atat la nivel corporal, asupra simptomelor fizice, prin masaj si terapii corporale, cat si asupra cauzelor de natura psiho-emotionala, prin sesiuni de suport psihologic, psihoterapie si hipnoza ericksoniana.

- Servicii de masaj si tratamente corporale pentru relaxare, detoxifiere si remodelare corporala.

- Servicii de psihoterapie / consiliere psihologica individuala sau de cuplu, hipnoza ericksoniana, precum si psihoterapie pentru copii si suport psihologic pentru parinti.

Viorel Neagu

Viorel Neagu

Tehnician Maseur

In 2007 Viorel a facut parte din echipa unuia dintre cele mai mari spa-uri din Turcia, Dragon Spa, unde a fost instruit si a practicat mai multe tehnici de masaj: Hamam (turkish bath), Ayurveda masaj (4 maini), Pindas Veda, Shirodhara Treatment, Lomi-Lomi (masaj hawaiian).

Citeste mai mult

Viorel Neagu

Monica Bors

Psiholog si Psihoterapeut

Monica este Psiholog si Psihoterapeut in Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, membra a Colegiului Psihologilor din România, a Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana, precum si a Federatiei Romane de Psihoterapie.

Citeste mai mult

 • Monica Masaj si relaxare

  Un spectacol de lumina si de culoare, de sunet si de miresme si, mai ales, mâinile magice ale lui Viorel! Nu e un loc obisnuit si nu e un masaj obisnuit. E o experienta a simțurilor, e o terapie in care Viorel a pus talent, har, pasiunea pentru muzica, dorinta de a face spectacol, intenția de a oferi bucurie, relaxare si de a trezi resursele de vindecare interioară ale clienților. Masajul este arta lui Vio si s-ar putea sa schimbe complet ceea ce știați despre masaj.

 • Nely Draghici Terapie pentru suflet

  O zana buna in chip de om. Asa este Monica. Prea calma, blanda, asezata, domoala… imi parea atunci cand am intalnit-o pentru prima data, cu ani in urma. Nu s-a schimbat. Am descoperit insa o MINUNE de om !!!!! un INGER ce GHIDEAZA fara sa judece si trateaza CAUZA in profunzime, generand EFECTE benefice si stare de bine pe termen lung.

 • Mona Psihoterapie

  Draga Monica, Iti multumesc din suflet inca o data pentru felul in care m-ai acompaniat pe un drum ce-mi parea greu de parcurs. Si te felicit pentru felul in care stii sa imbini trei instante capitale - sa fii un profesionist, sa fii un om si un prieten!

 • Elena C Masaj si relaxare

  Ma simt in multe feluri acum... relaxata, conectata, inviata, energizata, interiorizata pe exterior si exteriorizata din interior ... Masaj cu muzico-terapie, cromoterapie, aromoterapie si cu energie... Vyo – mainile si energia ta sunt cosmice!

 

Programari Masaj si Tratamente corporale

Corpul tau se va simti in al noualea cer

0724 531 332

Programari Psihoterapie si consiliere

Schimbari pozitive in viata ta

0734 873 925