Servicii complete de psihologie, psihoterapie si consiliere, masaj si tratamente corporale, pachete corp-minte-suflet - BodyMind House - Psihoterapie si Masaj in Bucuresti

 

0734 873 925

PSIHOTERAPIE SI CONSILIERE

Programari consultatii

0724 531 332

MASAJ SI TERAPII CORPORALE


Viorel Neagu

Viorel este Tehnician Maseur si Asistent Medical Balneofizioterapeut, absolvent al Colegiului Regina Maria din Bucuresti (Centrul Școlar nr. 1).

In 2007 Viorel a facut parte din echipa unuia dintre cele mai mari spa-uri din Turcia, Dragon Spa, unde a fost instruit si a practicat mai multe tehnici de masaj: Hamam (turkish bath), Ayurveda masaj (4 maini), Pindas Veda,  Shirodhara Treatment, Lomi-Lomi (masaj hawaiian).

Ulterior, Viorel a practicat si a combinat masajul suedez cu tehnicile de masaj oriental deprinse in Turcia, lucrand in cadrul unui salon de remodelare corporala din Bucuresti si apoi in propriul cabinet. In 2014 a obtinut certificarea in AromaTouch Technique si a inclus in practica sa aceasta terapie cu uleiuri esentiale de cea mai buna calitate, cu efecte profunde asupra echilibrarii sistemului nervos, asupra reducerii durerilor si a inflamatiilor, si asupra stimularii functiei imune.

Din 2012 Viorel lucreaza in propriul cabinet si a dezvoltat propria tehnica de masaj, care incorporeaza 3 mari terapii: Aromaterapia (utilizarea uleiurilor esentiale), Cromoterapia (utilizarea proprietatilor spectrului cromatic) si Meloterapia (utilizarea proprietatilor benefice ale sunetelor si ritmurilor muzicale).

“Mi-am dorit ca prin tehnica mea de masaj sa ofer clientilor o experienta unica, un spectacol, o experienta a tuturor simturilor. Pe de o parte, am dezvoltat si am imbogatit tehnicile de masaj cunoscute si am ajuns la stilul de masaj pe care il practic, care e un masaj ritmat, cu multe elemente originale, pe care le-am descoperit si le-am dezvoltat de-a lungul timpului. Pe de alta parte, am introdus in sedinta de masaj pasiunea mea pentru muzica si pentru ritm, precum si ideea de experienta multi-senzoriala. Masajul meu este de fapt o terapie care lucreaza simultan pe mai multe planuri – fizic, emotional si energetic, deoarece ritmurile muzicale, cromoterapia si uleiurile esentiale care insotesc manevrele manuale, faciliteaza mult procesul de relaxare si de vindecare. Insa dincolo de toate acestea, cel mai important lucru este intentia de a aduce confort si vindecare, pe care am pus-o in mainile mele.” (Viorel Neagu)

 

Motto personal:

“Mana mea este puterea,
Cea mai mare putere;
Inchide in sine toate leacurile
Si poate vindeca printr-o atingere usoara.”
Rigveda (Veda Imnurilor), cca 1.000 i.Hr.

Programari Masaj si Tratamente corporale

Corpul tau se va simti in al noualea cer

0724 531 332

Programari Psihoterapie si consiliere

Schimbari pozitive in viata ta

0734 873 925